PERUSAHAAN

Customer-first, kajujuran, Rajin sareng inovasi, berorientasi Jalma, Operasi jawab sareng stabil

Jiangsu Luxinda Traffic Facilities Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi anu kalibet dina panilitian mesin pananda jalan sareng pamekaran, desain, produksi, sareng penjualan. Tempatna di handapeun Sasak Jalan Raya Runyang Yangtze, Jalan Raya, karéta api, sareng parahu parapatan, pola patalimarga modéren ngahubungkeun walungan sareng laut ngahasilkeun kaunggulan géograpis langka.

Perusahaan parantos netepkeun sareng ningkat sistem panilitian sareng pamekaran ilmiah sareng téknologi, sistem prosés produksi, sistem kontrol kualitas, sistem jasa pamasaran sareng sistem manajemen inpormasi, gancang ngembang kana sinyalna pasar domestik pangluhurna, perusahaan produksi mesin nyirian jalan pangageungna di Asia. Tim R&D perusahaan parantos hasil ngumbar sababaraha masalah kelas dunya, kalebet panyabutan garis anu henteu merusak, ngaleungitkeun henteu merusak psoriasis, ngaleungitkeun permukaan anu karat baseuh sareng ngecet deui, panas nyirian garis otomatis ngarusak, hiji mesin sababaraha garis nyirian , jsb Kendaraan panyabutan karét bandara anu diimpor tiasa ngévakuasi situs dina 5 menit sareng ngadaur mulangkeun uap cai sareng serbaguna kalayan sampurna. Manajemén ERP perusahaan ngarobih aliran modal tradisional, aliran matérial, aliran produk, sareng aliran inpormasi kana aliran pangolahan épisién komputer anu éfisién tinggi.

Perusahaan sacara nurani ngalaksanakeun strategi pangembangan "One Belt and One Road", produk na diékspor ka Mesir, Spanyol, Kazakhstan, Koréa Kidul, Kénya, Malaysia, AS, Bangladesh, Afrika Kidul, Saudi Arabia, Turki, Singapura, Irak, India, Jérman, sareng nagara sareng daérah sanés. Perusahaan parantos netepkeun hubungan strategis jangka panjang sareng stabil sareng US Graco Inc. kanggo teras-terasan nyerep nutrisi anu paling maju ti dunya pikeun mastikeun yén mesin panyiri jalanna pageuh nempatan titik luhur sains sareng téknologi, sareng suksés ngawujudkeun substitusi impor .

Panonpoé minuhan perjalanan, angin jeung mega ngagalura. Parusahaan sapinuh haté ngabagéakeun palanggan anyar sareng lami pikeun ngiringan ngempelkeun énjing anu langkung saé pikeun patalimarga di dunya.