—— Mesin Nyirian Jalan Termoplastik ——

Mesin Nyirian Jalan Termoplastik

  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik mesin nyirian jalan pikeun thermoplastic sareng extruder. Éta alat Praktis sareng multifungsi, éta ngagaduhan tingkat otomatisasi tinggi, koefisien kaamanan tinggi, éta tiasa ngabantosan ngirangan intensitas tanaga gawé, ningkatkeun éfisiensi konstruksi.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina pikeun nyorong mesin mérek jalan termoplastik. Mesin panyiri jalan termoplastik nyaéta alat konci anu dianggo konstruksi inthermoplasticroadmarking, éta kedah damel babarengan sareng preheater termoplastik.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina pikeun mesin panyiri jalan termoplastik mandiri. Sapatu nyirian mesin ieu didamel tina besi cor presisi tinggi, anu tiasa ngajantenkeun garis urutan, ketebalan seragam sareng langkung éndah. Péso grounded of marking sapatu tiasa dilarapkeun kana sababaraha jinis jalan.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik nyetir mesin thermoplastic multi-fungsi (cembung) mesin panyiri jalan. Éta alat Praktis sareng multifungsi, éta ngagaduhan tingkat otomatisasi tinggi, koefisien kaamanan tinggi, éta tiasa ngabantosan ngirangan intensitas tanaga gawé, ningkatkeun éfisiensi konstruksi.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik mesin nyetir tipe thermoplastic (cembung). Éta alat Praktis sareng multifungsi, éta ngagaduhan tingkat otomatisasi tinggi, koefisien kaamanan tinggi, éta tiasa ngabantosan ngirangan intensitas tanaga gawé, ningkatkeun éfisiensi konstruksi.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina pikeun mesin panyiri jalan thermoplastic. Tangki cet ngagaduhan lapisan ganda tina stainless steel, anu tiasa tetep haneut sareng insulate ngalawan panas, éta tiasa ngabantosan ngahémat énergi sareng nyegah bentuk scalding. Mesin ngagaduhan kaunggulan efisiensi tinggi, kualitas luhur, gampang dioperasikeun, sareng merenah pikeun dirawat.