—— Tiis Cat Nyemprot Jalan Nyirian Mesin ——

Cét Tiis Nyemprot Jalan Nyirian Mesin

  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik panangan tangan tekanan tinggi cet hawa tiis mesin panyiri jalan. LXD-9L mangrupikeun panggancangna di antara mesin cét jalan jalan anu tiis urang, laju damel na tiasa ngahontal 13kh / jam,
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik panangan tangan tekanan tinggi cet hawa tiis mesin panyiri jalan. Mangrupikeun alat khusus pikeun pangwangunan cet suhu normal. Éta cocog pikeun jalan, jalan raya, tempat parkir, bandara, stasiun. Éta tiasa nandaan garis lempeng, garis titik-titik, kurva, pameuntasan zébra, panah, jsb.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik mesin cét jalan panas listrik. Éta tiasa dianggo 4 jam dina muatan pinuh, gampang dioperasikeun sareng dijaga. Éta tiasa dianggo sacara seueur di seueur tempat, sapertos lapangan maén bal, sakola, komunitas, tempat parkir, pabrik, Sekolah nyetir, pom bensin, jst.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik tekanan tinggi airless cet cet tiis mesin panyiri jalan. Éta alat khusus pikeun konstruksi cet suhu normal. Éta cocog pikeun jalan, jalan raya, tempat parkir, bandara, stasiun. Éta tiasa nandaan garis lempeng, garis titik-titik, kurva, pameuntasan zébra, panah, jsb.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik treuk dipasang dua silinder ganda pompa tiris cet mesin cét jalan. Hal ieu dirarancang pikeun jalan ageung, khususna nerapkeun jalan kota, bandara sareng jalan anu jelas sareng sajabana. Éta tiasa nandaan garis anu saleresna, garis bertitik, garis konéng ganda sareng sajabana. Éta dilengkepan gun spray ganda sareng ember cet dobel, ogé tiasa nambihan gun spray manual tambahan, pikeun nyirian éta garis dina warna anu béda dina waktos anu sami.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik nyetir mesin cet nyemprot jalan anu tiis. Dispenser manik kaca: dispensing Pneumatik (tekanan kerja adjustable). Ajakan hidrolik: unggal bak cet dilengkepan ku agitator Hidrolik.