—— Dua Mesin Nyirian Jalan Komponén ——

Dua Mesin Jalan Nyirian Jalan

  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik mesin semprot plastik tiis dicampur di jero. sistem mitigasi kejutan canggih, alat anu dibereskeun ringan tina nozel, nozor impor, sistem pendinginan kontinyu, komponén komponén B komponén Pergaulan statik sareng alat beberesih gancang, jsb.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik tina mesin nyirian jalan nyalira. Éta cocog pisan pikeun bandara, kotamadya, operator, atanapi saha waé anu peryogi sorotan atanapi jalur dua warna sanés. Ku sakaligus nyemprotkeun dua warna dina pola, produktivitas sareng kalenturan nyirianna didefinisikeun deui, sareng lebar maksimum pola na dugi ka 90 cm.
  • Kami produsén propésional panggedéna di Cina sareng pabrikna ……
  • Mesin nyetir jalan tipe pikeun plastik-Spotline anu tiis
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik tina mesin panyiri jalan dua komponén. Éta ngagaduhan dua wadah kanggo cet A sareng poin B, anu tiasa dicampurkeun ku ngagaur alat. alat aduk tiasa aduk sacara otomatis, anu dirojong ku kakuatan sélulér.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik tina dua-komponén mesin jalur nyirian jalur. Ban karét: roda beusi , Karét tahan panas, Kabayang buntut tukangna dilengkepan posisér, pikeun mindahkeun dina garis lempeng. Konfigurasi Utama: 1 unit nyetir perjalanan-USA2 Solenoid valve-Italy3 Air compressor-Taiwan4 modulator-Germany5 Air silinder-Italia
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik mesin semprot jalan dua komponén. konfigurasi utama: pompa ganda, sistem nyetir mesin hidrolik, sistem transmisi anu terus-terusan variabel.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik tina mesin panyiri jalan dua komponén pikeun garis datar. Ban karét: kabayang beusi , Karét tahan panas anu didasarkeun khusus, Roda buntut tukang disayogikeun ku lokator, jaga mesinna dina garis lempeng.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik mesin semprot dua komponén anu dipasang dina treuk. RoadLazer RoadPak System mangrupikeun sistem striping hidrolik anu diwangun pikeun kontraktor jalanan propésional. Kalayan sistem striping tanpa hawa RoadPak, anjeun tiasa ngahontal garis anu akurat pisan dina kecepatan anu produktif - dugi ka 10 mph (16 km / jam).