—— Alat-alat Bantosan Jalanan ——

Jalan Alat-alat Bantosan

  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik tina wahana dorongan. Naha leumpang bari tiasa korsi? Anggo wahana dorongan nyambungkeun mesin panyiri jalan, éfisiénsi damel bakal ningkat 2-3 kali.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik tina mesin pre-marking. Mesin pra-nyirian LXD nyaéta mesin asistén dina pangwangunan nyirian jalan. Éta tiasa nandaan pre-marking sacara bébas numutkeun sarat pangwangunan pikeun nyingkahan panyandakan anu lepat. Éta ogé tiasa ngalengkepan 1-3 garis sacara mandiri, anu ningkatkeun pisan efisiensi konstruksi.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik mesin priming. Mesin priming LXD-II mangrupikeun alat asistén pikeun panyirian jalan. Éta dilengkepan mesin béngsin sareng kompresor hawa otomatis, éta ngagaduhan kaunggulan épisiensi tinggi, hemat tanaga kerja, operasi gampang, pangropéa saderhana, sareng umur panjang jasa.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik tina jalan-luhur tekanan Mesin Permukaan Tiupan. LXD-II permukaan jalan mesin niupan mangrupikeun alat bantu pikeun konstruksi jalur nyirian jalan, anu utamina dianggo pikeun nyapu permukaan jalan sateuacan pangwangunan nyirian jalan.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik panyapu permukaan jalan tekanan tinggi. Jalanan nyirian alat bantu-permukaan jalan tukang nyapu tekanan tinggi biasana dianggo pikeun meresihan semén perdarahan, leutak, massa capping, sareng garis panyiri cet tiis. Éta dilengkepan régulator kakuatan anu tiasa disaluyukeun numutkeun kaayaan permukaan jalan.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik permukaan jalan tekanan tinggi niupan mesin nyapu. Ieu dianggo pikeun meresihan semén anu getihan, leutak, taneuh gancang kaluar tina permukaan jalan. Éta ogé tiasa niupkeun kokotor sareng lebu tina permukaan jalan. Éta ngagaduhan kaunggulan ningkatkeun efisiensi damel sareng ngahémat angkatan kerja.