—— Mesin Pembuatan Garis Getaran Thermoplastic mandiri ——

Mesin Pembuatan Baris Terpopuler Thermoplastic Vibrating

  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik mesin panyebaran jalan konvérsi mandiri. Numutkeun data statistik kasus internasional, kacilakaan lalu lintas bakal dikirangan langkung ti 30% saatos garis tanda cembung diadopsi, korban jiwa sareng karugian ékonomi dikirangan ageung. Hasilna para ahli narik panggunaan jinis garis tanda ieu salaku garis standar pikeun kaamanan lalu lintas.