—— Ngaleupaskeun Cét Cirian Jalan ——

Jalan Nyirian Cat Ngaleupaskeun

  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik tina Jalan Nyirian Cét / Ngaleupaskeun Karét. Treuk diperyogikeun, Salaku conto: Jac truck, K5L cab , Engine: Yuchai, YC4S160-50, Gearbox: fast-gear, 6DS60T, poros payun: 3.5T, poros tukang: 8T, crossbeam: 230 * 75 * 6 , ban: 10R22 .5, diménsi ban ban mobil: 6800 * 2450 * 600, massa kotor: 16T, kapasitas beban: 9.8T
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik anu nyirian jalan ngaleungitkeun. LXD900 jalan nyirian cet remover utamina dianggo ngaleungitkeun garis cet anu tiis. Kepala cutter baja Tupungato impor heuras sareng muter gancang. Sirah cutter ngagaduhan umur operasi anu panjang, sareng langkung merenah pikeun dimuat sareng dibongkar.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik anu nyirian jalan ngaleungitkeun. Mesin: 11.0HP (panangan mesin bénsin opat-stroke anu didinginkan ku hawa); Kandelna damel: disaluyukeun numutkeun kaayaan permukaan jalan, biasana kirang ti 3mm.
  • Kami produsén propésional panggedéna di Cina sareng pabrik cai ultrahigh-pressure blasting road marking panyabutan ku sistem sedot. LXD260B cai ultrahigh-pressure blasting jalan nyirian panyabutan ngadopsi sistem nyeuseup diimpor ti Jérman, dilengkepan pompa ultrahigh-pressure tipe Jetstream 260 Series anu diimpor ti Amérika.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik cai tekanan tinggi jalan blasting anu nyirian panyabutan ku sistem sedot. Éta tiasa ngaleungitkeun panyirian jalan tanpa ngarusak permukaan jalan, sareng cai limbah sareng résidu tiasa diseuseup kana bak cai limbah, Tangki cai limbah tiasa nampung cai limbah 700kg (kapasitas sanés anu dipénta).
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik cai tekanan tinggi jalan blasting nyirian panyabutan. Hal ieu digunakeun pikeun ngaleungitkeun sagala jinis jalur nyirian jalan ku cai-tekanan tinggi na. Éta ngagaduhan kaunggulan operasi gampang, pangropéa saderhana, efisiensi tinggi, tanpa ngarusak permukaan jalan, lingkungan anu ramah.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik panyabutan jalan termoplastik. Éta alat propésional anu seueur dianggo pikeun miceun jalur panyirian jalan. Mesin boga kaunggulan kakuatan kuat, speed tinggi, operasi gampang tur aman, Geter low, noise and dustproof, jsb.