—— Cét Cirian Jalan ——

Cét Jalan Jalan

  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik manik-manik kaca mikro. Manik Kaca mangrupikeun buleud kaca leutik anu dianggo dina cét panyirian jalan sareng tandana jalan awét pikeun ngagambarkeun cahaya deui supir dina kaayaan poék atanapi kaayaan cuaca anu buruk - ningkatkeun kaamanan sareng pisibilitas. Manik kaca ngagaduhan peran anu penting pisan pikeun kaamanan jalan.
  • Kami produsén propésional panggedéna di Cina sareng pabrik tina cét panyirian jalan suhu normal. Tiis Jalan Jalan Nyirian Cét mangrupikeun produk anu ramah lingkungan, éta diwangun ku résin Akrilik anu Dirobih, agrégat warna, bahan pangisi sareng sajabana éta cocog pikeun aplikasi ka jalan bituminous sareng beton. Éta tiasa hasil dilarapkeun kana alat panyemprot anu teu aya udara atanapi udara.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik cét damel jalan termoplastik. Penampilan : Teu aya kerut, bintik, leuleuy, rengat, pareum, ban anu ditempelkeun, warna penampilan eusian kedah ditutup pikeun standar; tahan cai: Teu aya fenomena anu henteu normal 24 jam saatos direndem dina cai.
  • Kami produsén propésional panggedéna Cina sareng pabrik cét mérek garis-ngageter termoplastik. Cat cét jalan mééroplastik ngageter diwangun ku résin termoplastik, karét anu dirobih, pangeusi, sareng bahan khusus sareng zat-zat sanés. Éta dikembangkeun dumasar kana ngudag pisibilitas tinggi sareng geter. Hal ieu sacara umum diterapkeun kana jalur tengah jalan (jalur terlarang dilarang), garis ujung jalan tol, nyebrang jalur pelambatan, sareng sajabina.