—— Pusat Produk ——

Mesin Nyirian Jalan Push Pikeun Tiis Plastik-Spotline

Waktos pembaruan : Okt-30-2020

Pedaran pondok:

Kami produsén propésional panggedéna di Cina sareng pabrikna ……


3 Tingkat Thermo pikeun ft anggaran anjeun

Spésifikasi Pabrikan Mesin Markus Jalan Plastik Tiis Tangan ieu

Daptar pikeun MMA (98: 2) garis titik plastik tiis

 

Barang Mesin nyirian jalan palastik tiis pikeun garis titik (MMA 98 : 2)
Mesin Mesin bénsin Honda GX160 5.5HP
kapasitas tanki bénsin 2,9L
Sistem éléktronik 24V , Batré: 5 Ah 20AR
Kompresor kapindahan gas 0.21Nm³. / mnt
Tekanan hawa anu tiasa dianggo 0,8PA
Solidify sistem monitoring Impor ti Jérman, EGE Électric flow flow
Metodeu drive sistem nyetir hidrolik
Laju leumpang 14km ​​/ mnt
Gradeability maksimum 15 °
Aliran motor 80ml
Kapasitas tanki cet Sakitar 100kg
kapasitas agén karasa Sakitar 1,25kg
kapasitas agén beberesih Ngeunaan 0,012m³
Sistem campuran 98 : 2 , cairan sareng pompa agén anu pengeras
Alat bantu Kontrol jumper éléktronik
Dispenser manik kaca 1: 16, ku gravitasi
Lebar garis 375px (4: 5), 500px (5: 6 atanapi 6: 6), 1000px (10:11) sayogi
Kabayang Roda payun: ban pneumatik 4,00 × 8 4

kabayang: Kabayang karét padet (d = 200 mm)

Ukuran sareng Beurat Ngeunaan 342kg; 1400mm * 1200mm * 1300mm (teu kalebet pointer)

Gambar Mesin Panyirian Jalan Plastik Tangan Cina Ieu

Gambar kami Pabrik Mesin Nyirian Jalan Plastik Tiis Tangan ieu

Ningali kana panilitian anjeun pikeun Hand Push Cold Plastik Jalan Nyirian Mesin Produsén ieu