—— Pusat Produk ——

Mesin nyetir jinis termoplastik tipe nyetir ku extruder

Waktos pembaruan : Okt-30-2020

Pedaran pondok:

Mesin nyetir jinis termoplastik tipe nyetir ku extruder


3 Tingkat Thermo pikeun ft anggaran anjeun

Spésifikasi Produsén Mesin Nyirian Jalan ieu Kanggo Thermoplastic Kalayan Extruder

Data Téknis

Mesin Tipe Mesin nyirian jalan LXD-E618
Mesin 25 HP
Suluh solar, kapasitas 34 liter
Sistem listrik 12 V, aki 66 Ah
Setir setir mékanis standar kuat
Sistem drive / marake drive hidrostatik, ogé salaku rem jasa

, marake parkir dikontrol hidrolik multi-disc marake

Roda payun: 6.00-9 12PR, 5 hole-rim tukang: 6.00-9 12PR, 5 hole-rim
Kompresor 2-silinder Boge compressor Type SK 26, pasokan udara anu épéktip 1060 l / mnt

, Mékanis disetir ku poly-v-belt

Tekanan hawa operasi 7 bar, klep kaamanan dibungkem
Wadah termoplastik 225 ltr., Kalayan kapasitas wadah agitatorother dipénta
Panaskeun minyak termal atas permintaan gas / solar
Extruder kontrol kandel otomatis, ukuran flap béda aya
Parabot tambahan pamundut, sistem beberesih gancang pikeun sirah extruder
Parabot manik kaca pamundutna, mérek dispenser manik dugi ka 300 mm
beurat sakitar 1300 kg
Diménsi sakitar 3.90 m x 1,25 m x 1,85 m

Gambar tina Mesin Jalan Jalan Cina ieu Pikeun Thermoplastic Kalayan Extruder

 

Gambar kami tina Mesin Nyirian Jalan ieu Kanggo Térpoplastik Kalayan Pabrik Extruder

Ningali kana panilitian anjeun pikeun Mesin Marking Jalan ieu Pikeun Thermoplastic Kalayan Produsén Extruder