—— Pusat Produk ——

Mesin nyetir jalan cet anu tiis

Waktos pembaruan : Okt-30-2020

Pedaran pondok:

Mesin nyetir jalan cet anu tiis


3 Tingkat Thermo pikeun ft anggaran anjeun

Spésifikasi Produsén Mesin Tiis Jalan Tiis Nyetir ieu

 

Data téknis:

      Jenis garis: cet tiis

      Kapindahan komprési hawa: 0.45m3 / mnt

      Dispenser manik kaca: dispensing Pneumatik (tekanan kerja adjustable)

      Tangki cet: 150L * 2 (Tangki cet lonjong, sami sareng gambar anu disayogikeun ku pelanggan)

      Ajakan hidrolik: unggal bak cet dilengkepan ku agitator Hidrolik.

      pompa plunger hidrolik: Graco pompa plunger hidrolik Aliran: 16L / MIN

      Modeu kontrol Pompa Cét: Silinder résiprokal otomatis

      Garis kandel: 0.2-0.4mm (adjustable) garis lébar: 100-900mm (adjustable)

      Kuantitas gun Spry: 2 sét gun spray Pneumatik, 1 sét gun spray Manual

      Ukuran: 3.5 * 1.6 * 2.5m (panjang * lebar * jangkungna)

      Mesin : Honda GX690 25HP Kakuatan: 18.3KW

      Sistem nyetir: drive hidrolik laju variabel anu teu aya watesna

      Arah sareng kecepatan nyetir: maju sareng mundur , 0-22km / h

      Tangki manik kaca: Beurat 56L: 2000KG

Gambar Mesin Cét Jalan Tiis Nyetir Tipe Tiis Ieu

 

Gambar kami Pabrikan Mesin Cét Jalan Tiis Nyetir Jalan ieu

Ningali kana panilitian anjeun pikeun Produsen Tipe Tiis Cét Tiis Semprot Jalan Ngabentuk Mesin