—— Pusat Produk ——

Mesin nyirian jalan tipe thermoplastic (cembung)

Waktos pembaruan : Okt-30-2020

Pedaran pondok:

Mesin nyirian jalan tipe thermoplastic (cembung)


3 Tingkat Thermo pikeun ft anggaran anjeun

 

Spésifikasi Tukang nyetir Tipe Thermoplastic (cembung) Produsén Mesin Cirian ieu

 

Mesin 25kw, kagancangan 2600 r / mnt
Bahan bakar solar Diesel, kapasitas 0,054m³
Sistem éléktronik Sistem kontrol éléktronik LXD
Setir Sistem setir mékanis standar anu kuat numutkeun sarat anu disebatkeun
Sistem drive / marake Pangiriman hidrostatik, ogé dianggo salaku rem jasa,

marake parkir dikendalikeun hidrolik marake multi-disk

Kabayang 6.00-9NHS * 4
Kompresor  0.12m³ / mnt
Tekanan kerja 7bar, klep kaamanan Jempé
Sistem Kakuatan 12V
Wadah termoplastik 0.39m³, kalayan hidrolik agitator (Numutkeun sarat konsumén)
Métode manaskeun Panaskeun gas
Parabot tambahan Sayogi ku 380px scraper, ember osilasi (khusus sakumaha diperyogikeun)
Ngaleupaskeun Pneumatik Pembukaan / panutupan, sareng kontrol pedal
Manik kaca Equipment Nyemprot, tekanan anu tiasa diatur
Kapasitas tank manik kaca: 0,07m3
Tetep hak pikeun ngarobih Téhnologi

 

Gambar Mesin Téknik Jalan Téori nyetir Tiongkok ieu

 

Gambar kami tina nyetir Tipe Thermoplastic (cembung) Pabrik Mesin Cirian Jalan ieu

Ningali kana panilitian anjeun pikeun Tipe Thermoplastic (cembung) Produsén Mesin Marking Jalan ieu