—— Pusat Produk ——

Mesin nyetir jalan tipe pikeun plastik-Spotline anu tiis

Waktos pembaruan : Okt-30-2020

Pedaran pondok:

Mesin nyetir jalan tipe pikeun plastik-Spotline anu tiis


3 Tingkat Thermo pikeun ft anggaran anjeun

Spésifikasi Produsen Mesin Nyirian Jalan Plastik Tiis Ieu

Mesin: Kubota V1505, 30 HP (22 kW)

Bahan bakar: solar, kapasitas 34 liter

Sistem listrik: 12 V, batré 66 Ah

Setir: steering mékanis standar kuat

Sistem drive / marake: drive hidrostatik, ogé bertindak salaku jasa marake, marake parkir maraké hidrolik multi-disc dikontrol

Roda: payun: 6.00-9 12PR, 5 hole-rim / tukang: 6.00-9 12PR, 5

liang-pelek

Kompresor: 2-silinder Boge compressor Type SK 26, pasokan hawa anu efektif 1060 l / mnt, sacara mékanis disetir ku poly-v-belt

Tekanan hawa operasi: 7 bar, klep kaamanan anu disumputkeun

Tangki tekanan cét: 385 ltr., Kalayan agitator, kapasitas wadah sanés dina

kahoyong

Sistem pergaulan: 98: 2, cairan atanapi bubuk, mixer statis atas pamundut

Unit pananda: kotak screed pikeun garis padet

Parabot tambahan :o n pamundut, aglomerat sareng profil

Parabot manik kaca :o n pamundut, metering bead dispenser dugi ka 300 mm

Kosong- / total beurat: sakitar 1300 kg / 2300 kg

Diménsi Panjang x lebar x jangkungna: sakitar. 3,90 mx 1,25 mx 1,85 m (tanpa alat) 

 

Gambar-gambar Mesin Tiongkok Diuk Ngadamel Tipe Mesin Plastik Jalan Anu Nyirian ieu

Gambar kami tina Pabrik Mesin Marking Jalan Plastik Tiis Ieu

Ningali kana panilitian anjeun pikeun Sitting Driving Type Cold Plastik Jalan Nyirian Mesin Produsén ieu