—— Pusat Produk ——

LXD260C Treuk Otomatis Dipasang Tekanan Cai Tekanan Ultrahigh ……

Waktos pembaruan : Okt-30-2020

Pedaran pondok:

Treuk diperyogikeun, Salaku conto: Jac truck, K5L cab , Engine: Yuchai, YC4S160-50, Gearbox: fast-gear, 6DS60T, poros payun: 3.5T, poros tukang: 8T, crossbeam: 230 * 75 * 6 , ban: 10R22 .5, diménsi ban ban mobil: 6800 * 2450 * 600, massa kotor: 16T, kapasitas beban: 9.8T


3 Tingkat Thermo pikeun ft anggaran anjeun

Spésifikasi Treuk Otomatis Dipasang Tekanan Ultrahigh Water Jetting Cat / Produsen Ngaleupaskeun Karét ieu

Daptar parameter data standar

Komponén konci umum

(1) Modél kurung payun (1)

(2) Luxinda disemprotkeun disc (3)

(3) nozél khusus Luxinda (2)

(4) Treuk diperyogikeun, Salaku conto: Jac truk, taksi K5L , Mesin: Yuchai, YC4S160-50, Gearbox: fast-gear, 6DS60T, poros payun: 3.5T, poros tukang: 8T, crossbeam: 230 * 75 * 6 , ban: 10R22.5, diménsi ban ban mobil: 6800 * 2450 * 600, massa kotor: 16T, kapasitas beban: 9.8T

(5) Pamasangan sareng pamutahiran treuk

(6) drive unit pikeun mindahkeun gear gear réduksi)

(7) Pamasangan sareng pamisahan cai tawar sareng cai limbah

(8) Sinkronisasi kecepatan / tekanan komputerisasi

(9) Alat pamula ngagem bagian / pakakas

Alternatipna *

(1) omnirange

(2) sistem monitoring

(3) Pasrah, latihan pangropéa sareng operasi

(4) 250h suku cadang Paket (sacara téoritis)

Panerapan jalan

(5) Perbaikan aspal sareng beton

(6) Hapus tanda jalan (lééh panas, cét tiis, dua komponén)

(7) Cabut kokotor minyak dina permukaan jalan

(8) Cabut pameuntasan Zebra

Aplikasi di bandara

o Cabut karét sareng cet

o beberesih minyak

o AGL (Lampu Bumi Aerodrome) beberesih

o beberesih platform

Parameter téknis

Max. tekanan: 2800Bar (40Kpsi);

Tekanan ngagawekeun: 2500Bar (36Kpsi)

Max. Aliran: 39L / MIN; Pompa tiasa dirobih nalika dianggo nyabut karét bandara (opsional)

Pompa tekanan ultrahigh: pompa impor perakitan dalam negeri

Laju ngompa: siklus 1500-2000 per menit

Modeu nyetir: drive langsung

Kakuatan mesin solar: 225kw

Pompa panguat: pompa panguat 6KG maksimum

Saringan: saringan nangtung dua waja stainless steel saringan dua tahap

Sistem sedot: pompa vakum SSA, tekanan: -0.4bar

Tangki cai: bak cai limbah: 700kg (tiasa disesuaikan) , bak cai seger: 6000kg (tiasa disesuaikan)

Manjangan maksimum: 1,3m

Total beurat: 7000KG;

Ukuran mesin: 10m × 2.5m × 3.54m;

Apperance : Konéng (bisa disesuaikan)

Gambar ieu Mésér Cat Treuk Otomatis Dipasang Tekanan Cai Jetting Cat / Ngaleupaskeun Karét 

 

Sistem jetting tekanan cai ultrahigh, dipasang dina treuk

Gambar kami tina Treuk Otomatis Dipasang Tekanan Ultrahigh Water Jetting Cat / Pabrik Ngaleupaskeun Karét ieu

Ningali kana panilitian anjeun pikeun Treuk Otomatis Dipasang Tekanan Air Tekanan Air Jetting Cét ieu / Produsén Ngaleupaskeun Karét